ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Кажани» поміряються силами з чемпіоном України

|

Сьогодні та завтра, 4 та 5 грудня в рамках п’ятого туру чоловічої Суперліги у палаці спорту «Галичина» відбудеться волейбольний матч між львівськими «Кажанами» та харківським «Локомотивом». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Kazhanu

Матчі «Кажанів» та «Локомотива» стануть центральними не тільки у 5 туру чемпіонату Суперліги, а й одними з центральних в усьому чемпіонаті загалом. Наразі «залізничники» лідирують в турнірній таблиці, маючи у своєму активі стовідсотковий показник перемог та максимальні 24 очки. Дихають у спину команді Юрія Філіппова якраз «Кажани», які за підсумками восьми ігор набрали на три очки менше, аніж «Локомотив». Для команди польського фахівця Яна Суха домашні матчі проти «Локомотива» будуть чудовим шансом наздогнати, а то й обійти суперника в турнірній таблиці, а для харків’ян – відірватися від галичан в турнірній таблиці.

Матч між «Кажанами» та «Локомотивом» на Кубку Лева уже показав, як ці команди вміють грати та боротися за кожен м’яч. Нагадаємо, перемогу з рахунком 3:2 у фіналі Кубка Лева у палаці спорту «Галичина» святкував «Локомотив». Перемогли «залізничики» «Кажанів» і у матчі другого етапу Кубка України у себе вдома – 3:0. Незважаючи на цю поразку, для «Кажанів» та «Локомотива» вона нічого не означала, оскільки ще до цього матчу обидві команди забезпечили  собі шлях до «Фіналу Чотирьох» Кубка України.

Обидва матчі відбудуться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул.. Керченська, 8). Початок матчу 4 грудня о 19:00, а 5 грудня – о 12:00. Вхід на обидва матчі – вільний.

Відеотрансляцію обох матчів можна переглянути на офіційному сайті ВК «Барком-Кажани».

Фото: прес-служба ВК «Барком-Кажани»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *