ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники вимагають від керівництва міста негайних рішень. Інакше діятимуть радикальніше

|

Перевізники, що з самого ранку пікетують Львівську ОДА, вимагають винести рішення щодо їх вимог вже сьогодні, інакше – будуть блокувати ЛОДА і Приміський вокзал. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

пікет

На місці зібралося близько сотні пікетувальників, серед них перевізники і мешканці Жидачівського, Стрийського, Сколівського,Турківського районів і львів’яни. Ці страйкарі виступають  проти перенесення їхніх маршрутів з Приміського на Стрийський вокзал.

За словами, екс-керівник департаменту транспорту і зв’язку ЛОДА Володимир Гарбуз, непорозуміння з перевізниками у Львові тягнуться ще з 2010 року.

«Ця історія почалася ще у 2010 році, тоді перевізники пішли на зустріч міській раді. Велику частину автобусів тоді забрали із Залізничного вокзалу, і Садовий аргументував це тим, що треба до «Євро» навести порядок і зробити ремонт на Залізничному вокзалі. Таким чином зібрали перевізників і вони погодилися перейти на Приміський вокзал, потім на АС-3, а тепер- виганяють на Стрийський вокзал», – заявив він.

За його словами, йдеться по перенесення маршрутів у всіх напрямках- це Жидачівський, Сколівський, Миколаївський, Моршинський, Турківський і напрямок Східниці.

«Люди хочуть, щоб все залишилось так, як було, оскільки їм не доведеться переплачувати за проїзд у Львові», – пояснює В. Гарбуз.

Також він наголошує, що зараз частина автобусів приїжджає до Стрийського вокзалу, частина-до Залізничного і частина-до Приміського. Жоден у центр не їде. Таким чином, заяви,що перевізників хочуть «перенести» на Стрийський вокзал, щоб розвантажити центр міста – не дуже пасує до ситуації.

До активістів з стін Львівської ОДА виходив керівник Львівщини Олег Синютка і заступник міського голови Львова Володимир Шевчук

«Давайте в середу зберемось, а до середи міська рада і ЛОДА вивчать документи приміських і міських маршрутах і приймуть рішення», – запропонував В. Шевчук.

Втім пікетувальники вимагають, щоб чиновники прийняли рішення сьогодні, і навіть погрожують перекрити Приміський вокзал і ЛОДА.

Учора перевізники заявили, що мер Львова Андрій Садовий захоплює ринок перевезення.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *