ОСТАННІ НОВИНИ

Новонароджені львів’яни отримали медичне обладнання

Ярослав Сиваківський, Львівський портал

|

Організатори благодійного пробігу «З вірою у серці», який відбувся у Львові 13 вересня, передали Львівській міській дитячій клінічній лікарні придбане завдяки пробігу обладнання, котре допоможе врятувати життя багатьом новонародженим, передає кореспондент Львівського порталу.

1

2

До участі у благодійному пробігу «З вірою в серці» долучилося понад 600 львів’ян. Велика кількість тих, кому не вдалося взяти участь у пробігу, перерахували кошти за допомогою інтернету. Ще понад 450 тисяч людей купили благодійне сердечко на заправках «WOG», що принесло у благодійний бюджет майже мільйон гривень.

3

4

За словами представника організаторів пробігу Наталії Фесюн, куплена апаратура вже використовується лікарями та допомагає рятувати життя новонародженим.

5

«Сьогодні ми звітуємо громаді про результати акції, адже до пробігу, перерахуванню грошей та купівлі благодійних сердечок долучилося дуже багато людей, і ми відчуваємо відповідальність перед кожним з них. Завдяки небайдужим громадянам ми купили два моніторових датчика та чотири пульсоксиметри. Ця апаратура допомагає правильно діагностувати стан дитини та врятувати їй життя. Лише у Львові ці апарати допомагають зберегти життя понад 400 дітям. Сьогодні апаратура вже працює», – розповіла вона.

7

Організатор пробігу, регіональний менеджер з продажів «Данон» в Україні Василь Михайлик розповів, що саме спонукало його до організації благодійної акції.

8

10

«Я вважаю, що бізнес має бути не лише прибутковим, а й соціально відповідальним. Завдяки пробігу «З вірою в серці» вдалося закупити декілька одиниць необхідної апаратури, проте ми бачимо, що цього, на жаль, мало, тому треба робити набагато більше для розвитку благодійності», – запевнив В.Михайлик.

12

13

Поділяє його думку і Надія Кузнєцова, регіональний менеджер з продажів компанії «Нутриція Україна».

11

«Коли бачиш результат праці багатьох тисяч українців, то захоплюєшся кожним з них. Проте декілька апаратів – це мало. Ми прагнемо мати змогу обладнувати цілі відділення або взагалі будувати лікарні. Теоретично це можливо, проте для цього треба докласти зусилля значно більшій кількості людей. Це складно, проте я вірю, що з часом нам вдасться і це», – переконана вона.

9

Куплене обладнання для Львівської міської дитячої клінічної лікарні, що на вулиці Пилипа Орлика, 4  вже рятує дитячі життя, але слід розуміти, що подібна апаратура  є далеко не в кожній лікарні, та й не у кожному місті, а право на життя має кожна дитина…

14

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *