ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в нафтопроводі знайшли кран для крадіжки пального

|

В полі, неподалік села Тисовиця Старосамбірського району, виявлено несанкціоновану врізку в нафтопровід, за допомогою якої зловмисники викрадали дизельне пальне. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації  ГУ Національної поліції у Львівській області.

нафтопровід

Врізка, яку виявили 2 грудня, була розташована на глибині 15 сантиметрів. Двадцятиметровий шланг, закопаний у землю та протянутий на 20 метрів від центральної труби, закінчувався прикріпленим до нього шаровим краном.

Працівники Старосамбірського відділення поліції встановлюють особи зловмисників, котрі періодично приїжджали до врізки з ємністю, відкривали кран і у такий спосіб викрадали дизпаливо.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Фото: ukranews.com

Коментарі

  1. За що ми платимо зарплати нашим неукам-правоохоронцям ? Замість того щоб організувати постійну засідку і впіймати злодіїв на гарячому , вони це розтрубили в ЗМІ . Тепер уже точно не впіймаєте .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *