ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік спробував підкупити прикордонника, але не вийшло

|

Мешканець Львівщини спробував дати 50 доларів хабара прикордоннику. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

151203 відмова від хабаря Краківець

Вчора у пункті пропуску «Краківець», проходячи прикордонні формальності на виїзд з України, до кабіни паспортного контролю надав документи 57-річний громадянин України.

Інспектор прикордонної служби, взявши паспорт громадянина, побачила що в нього вкладено 50-доларову купюру. Ймовірно дані гроші адресувалися прикордоннику у якості винагороди за проходження прикордонних формальностей.

151203 відмова від хабаря Краківець2

Про спробу дачі коштів подорожуючим прикордонник одразу повідомила старшого прикордонних нарядів у пункті пропуску, даний факт було задокументовано, проведено додаткові співбесіду з громадянином та детальну перевірку його автомобіля.

З метою подальшого документування можливого кримінального правопорушення до пункту пропуску викликано представників Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області.

Після проведення процесуальних заходів вилучені кошти передано працівникам МВС, а громадянина запрошено для дачі пояснень до відділу поліції.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *