ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонера, що втік з місця ДТП, засудять на вісім років

|

Прокуратурою Львівської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно працівника одного з райвідділів міліції м. Львова, який 25 квітня цього року скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Зокрема, останній, рухаючись за кермом автомобіля на відтинку дороги Львів-Самбір-Ужгород, неподалік с. Лапаївка Пустомитівського району Львівської області, грубо порушив вимоги законодавства про дорожній рух та допустив зіткнення із мотоциклом.

Унаслідок ДТП тяжкі тілесні ушкодження отримав 20-річний водій мотоцикла, а його неповнолітній пасажир – легкі тілесні ушкодження. Проте, незважаючи на отримані потерпілими травми, працівник правоохоронного органу не надав їм жодної допомоги та покинув місце пригоди.

Дії міліціонера (на цей час він уже звільнений із органів внутрішніх справ) прокуратурою кваліфіковано ч.2 ст.286, ч. 1 ст.135 КК України, санкція яких передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Фото: reporter.zp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *