ОСТАННІ НОВИНИ

Львів розмалюють патріотичними графіті, присвяченим воїнам АТО

|

У Львові  6 грудня презентують ескізи графіті та арт об’єктів, що будуть намальовані на стінах та зовнішніх площинах у Львові в пам’ять учасників АТО.

24d159fe-5bdb-4737-a4cb-1bb3470bdeb6

Презентація ескізів та обговорення деталей проекту відбудеться у Першій Львівській Медіатеці (вулиця Мулярська, 2а). Цей захід – це частина проекту «АртАп», що здійснюється за підтримки Львівської міської ради.

Як повідомляють організатори, Молодіжне Об’єднання «Граніт», присутні також дізнаються, як можна отримати необхідні дозволи на легальне створення графіті на стінах у Львові, які при цьому є перепони.

«Бюрократична тяганина надзвичайно нелогічна і банально часоємка. Для погодження з різними інстанціями ми подали 22 різноманітні листи, запити і звернення. Адже, перш за все, це антивандальний проект, оскільки спершу приводимо в належний стан стіни, заляпані хуліганами, а тоді декоруємо патріотичними зображеннями та віршами. Сподіваємось, у підлітків, які переважно й псують стіни балонами, просто не підніметься рука щоб замальовувати зображення українських вояків», – коментує координатор проекту Андрій Мочурад.

Ініціатори проекту підкреслюють, що готові поділитись ефективною схемою для інших активістів, які хочуть прикрасити місто. До обговорення, в межах заходу, також запросили долучитись чиновників та представників влади.

Організатори запрошують долучатись до проекту молодь, волонтерів та особливо художників, які матимуть місце проявити власне бачення як у цьому, так і в наступних етапах проекту.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *