ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відновлять роботи з реконструкції скверу Св. Юра

|

Завтра, 3 грудня, відновлять роботи з реконструкції скверу Св. Юра. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

skver_jura_cerkva1010610

«Наразі у нас є підписано проект мирової угоди з молодим активом, який, однак, уже кілька днів не виходить на контакт. Ми вирішили виконати попередньо обговорені усно обов’язки: йдеться про оприлюднення на сайті міської ради всіх документів, зокрема остаточного проекту, висновків експерта-дорожника з обґрунтуванням тощо, а також про зустріч з мешканцями мікрорайону. Зустріч ми провели, до мешканців достукались. Процес зроблено максимально прозорим. Це все дає нам право вийти завтра на будівельний майданчик», – зазначив головний архітектор міста Юліан Чаплінський.

Окрім цього, за його словами, мешканцям також запропонували створити спільну узгоджувальну комісію, яка працюватиме над формуванням завдання – як має виглядати дитячий майданчик. Це необхідно для того, аби міське управління молоді, сім’ї та спорту могло попрацювати над пропозиціями. «Я б запросив туди також професійних ландшафтників, практиків з Польщі, Австрії, Німеччини, щоб вони підказали нам, яким чином рухатися. І тут я, насправді, бачу 2 шляхи: або ми просто почистимо сквер та ревіталізуємо в рамках звичайного ремонту, або зробимо комплексно його більш професійну ревіталізацію з досадкою дерев, чисткою від самосіву і формуванням справді пам’ятного парку», – додає він.

З оприлюдненими документами можна ознайомитись за лінком.

Фото: gazeta.lviv.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *