ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадені речі несуть у ломбарди

|

На Львівщині затримали двох крадіїв, які здали «нажите» у ломбарди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції у Львівській області.

59

Учора львівські поліцейські розшукали викрадений у студентки мобільний телефон, який крадій здав до ломбарду.

За даними правоохоронців, у Галицький відділ поліції, 1 грудня о 15.20, з заявою про крадіжку звернулась 19-річна львів’янка, студентка одного з львівських вишів. Дівчина розповіла, що під час проїзду у маршрутному таксі у неї був викрадений мобільний телефон «Самсунг» вартістю три тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 37-річний львів’янин. Викрадений телефон він встиг здати у один з львівських ломбардів. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Проводяться слідчі дії.

Історія із здачею викраденого у ломбард трапилася й у Жовкві.

За даними правоохоронців, у Жовківське відділення поліції звернулась 21-річна місцева жителька, котра повідомила про те,  що з її помешкання був викрадений ноутбук «Lenovo» вартістю 7000 гривень.

Дільничні інспектори поліції встановили, що до скоєння цього злочину причетний 24-річний місцевий житель, котрий вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та мав в минулому проблеми із законом.

Сам правопорушник розповів, що викрадений ноутбук здав у ломбард, а гроші витратив.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *