ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у зоні АТО загинув один український воїн, ще троє поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 3 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

02-12-777x437

Як розповів речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, противник вчора порушив режим тиші поблизу села Троїцьке, де зафіксовано кілька пострілів з кулемета.

«У селищі Луганське поблизу Світлодарська ворог тричі застосував гранатомети. В околицях Горлівки епіцентром бойових дій вчора було сел. Новгородське, де працювали снайпери бойовиків, а також 1 раз було зафіксовано обстріл з БМП. Тут противник намагається скористатися ландшафтом і максимально близько підійти до передових позицій сил АТО. Втім, – безуспішно», – зазначив Лисенко.

За його словами, поблизу Авдіївки вчора ввечері відбулося бойове зіткнення сил АТО з окупантами. «Бойовики висунулися з Ясинуватої, і після півгодинного бою відступили. Також поблизу Красногорівки відбулося 2 ворожих обстріли з 82-мм міномета. В цілому обстановка на західних околицях Донецька без змін – традиційно ворожі провокації зафіксовано по всій лінії зіткнення на цій  ділянці»,– додав він.

Водночас Лисенко зауважив, що найбільшу кількість ворожих провокацій зафіксовано у Гранітному. «Зокрема, противник обстріляв з 82-мм мінометів місцевий парк. Також ворог, що контролює лівий берег Кальміуса, кілька разів відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Ще провокації окупантів зафіксовано у Новотроїцькому та Широкиному»,– пояснив він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *