ОСТАННІ НОВИНИ

Українець подає в суд на російське ТБ

|

Українець Сергій Литвинов, якого раніше звинувачував Слідком Росії у застосуванні незаконних методів ведення війни у складі батальйону «Дніпро», а також його адвокат готують позов проти пропагандистів ТБ Росії. Про це пише у своєму Фейсбуці адвокат Віктор Паршуткін, передає Укрінформ.

тб

«Захист готує позов про відшкодування моральної шкоди, а також позови про захист честі і гідності, відповідачами в яких є «пропагандисти» російських телеканалів, серед яких на першому місці Дмитро Кисельов (телеканал «Росія»)», – пише Паршуткін.

Він нагадує, що Сергій Литвинов з 22 серпня 2014 по 8 липня 2015 року знаходився під вартою виключно за звинуваченнями в масових вбивствах і застосуванні заборонених методів ведення війни проти мирного населення. Зараз Литвинов у цьому виправданий.

Що стосується обвинувачення в розбої на території Луганської області (пред’явленого 8 липня 2015 року), то воно теж, на думку адвоката, неспроможне. Паршуткін сподівається добитися зняття і цього обвинувачення, грунтуючись на нових даних, отриманих з України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *