ОСТАННІ НОВИНИ

Латвія допоможе відновити українське мовлення на Донбасі

|

Латвія надасть три потужних телепередавачі для відновлення мовлення на Сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інформаційної політики України.

58

За даними відомства, Латвійський державний центр радіо та телебачення надасть три потужних аналогових телевізійних передавача для відновлення мовлення на Сході України.

Зокрема, 26 листопада 2015 року Концерном РРТ підписано відповідний договір з Латвійським державним центром радіо та телебачення. Після митного оформлення та ввезення обладнання в Україну, передавачі планується використати для відновлення українського мовлення на Сході України.

«Ми вдячні Уряду Латвії за допомогу у відновленні мовлення на Сході України. Як тільки Концерн РРТ отримає передавачі, ми одразу перенаправимо їх на встановлення у непокриті українським мовленням райони Донбасу. Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю та допомогу від інших іноземних партнерів», – прокоментувала подію заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

Нагадаємо, що раніше Міністерство інформаційної політики України отримало дев’ять телепередавачів від Республіки Польща, 15 – від Республіки Литва та три FM-передавача від Сполучених Штатів Америки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *