ОСТАННІ НОВИНИ

Мера Львова просять завершити врешті ремонт на вулиці Стуса

|

Депутати Львівської міської ради вимагають від мера міста Андрія Садового назвати дату, коли нарешті буде завершений ремонт на вулиці Стуса. Про це йдеться у запиті фракції БПП «Солідарність», яку оприлюднено  сьогодні, 1 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

стуса

Як повідомляється, жителі вулиці Стуса і мешканці сусідніх вулиць хочуть знати про терміни, за яких буде відремонтована дорога на Стуса, оскільки в попередні терміни місто не вклалось.

«Прошу надати вичерпну інформацію про стан виконання та дату закінчення ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Стуса», – йдеться у повідомленні.

Як відомо,  з березня 2015 року  у Львові,  в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів, триває ремонт вулиці Стуса. За інформацією управління інженерного господарства Львівської міської ради, роботи мали завершитись до листопад  2015 р., однак, сьогодні вулиця перекрита. До слова, саме на вулиці Стуса  виникла необхідність замінити колектор, коли почалось будівництво колії.

«Слід зазначити, що вулицею Стуса користується велика кількість людей і транспортних засобів, які щодня змушені відчувати незручності, пов’язані з перекриттям стратегічної вулиці, через яку, зокрема, здійснюється проїзд до одного з найбільших житлових масивів Львова – «Сихів», – додають депутати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *