ОСТАННІ НОВИНИ

Малят із батьками запрошують на благодійне свято «Я помагаю Миколаю»

|

У неділю, 6 грудня, у Львові в рамках благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде» відбудеться сімейне свято «Я помагаю Миколаю». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

31235_original

Діток до 10 років запрошують разом з батьками провести цікаво та корисно недільний день з 11.00 до 17.00 за адресою: вулиця Симоненка, 10 (Бібліотека-філія № 19 ЦБС для дітей).

«Захід створено, щоб розповісти дітлахам в цікавій формі, хто такий Святий Миколай, чому ми (помічники Святого Миколая) прагнемо наслідувати його гарний приклад, подарувати всім чарівний святковий настрій, а також поширити інформацію про роботу Фабрики Святого Миколая, яка вже 15 років поспіль відкриє свої двері у Львові в рамках благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде».

Під час сімейного свята усі небайдужі зможуть залишити канцелярське приладдя, іграшки, книжки, солодощі та пожертви для потребуючих дітей Львова, які волонтери-помічники Святого Миколая рознесуть 18 та 19 грудня за адресами малюків, до яких Чудотворцю з певних причин складно самостійно знайти дорогу», – зазначають організатори.

У програмі Сімейного свята «Я помагаю Миколаю»:

11.00-17.00  – Майстер-клас з розмальовування святкових пряників; благочинний ярмарок хендмейд виробів; настільні ігри для дітей; фотозона «Я помагаю Миколаю»; частування; солодкий стіл

11.00-12.00 – Розвиваюче заняття для дітей (1-3 роки). Хто такий Св.Миколай? Майстер-клас з виготовлення ангела-охоронця

12.00-13.00 – Розвиваюче заняття для дітей (4-7 років). Хто такий Св.Миколай? Майстер-клас з виготовлення ангела-охоронця

13.00-14.00 – Хто такий Св.Миколай? Лист до Святого Миколая (для дітей 7-10 років)

14.00-14.30 – Музична перерва (гурт автентичного співу “ДоСхідСонця”)

14.30-16.00 – Майстер-класи для дітей 8-10 років

16.00-17.00 – Майстер-класи для дітей (до 5 років з батьками, 5-10 років)

Вартість участі у святі – подарунок для потребуючих дітей або благодійний внесок на акцію «Миколай про Тебе не забуде»

Довідка

Миколай про тебе не забуде — щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  малюкам, котрі цього потребують. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У 2014 році вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, меценати – надають пожертви та подарунки для діток, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина – 2012″ у номінації “Благодійник: дитяча або молодіжна організація”, а також була номінантом в національному конкурсі «Благодійна Україна 2013» за акцію “Миколай про Тебе не забуде!”.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *