ОСТАННІ НОВИНИ

Відомий волонтер став чиновником Львівської ОДА

|

Новим керівником департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА став відомий в Україні волонтер Андрій Умрихін. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

bb6npVvTPRc_1448881062_453x315_3_0 (1)

Жовківчанин Андрій Умрихін – майстер спорту з авіамодельного спорту, суддя міжнародної категорії, чемпіон Європи та світу.

Із початком воєнних дій на Сході нашої держави почав допомагати українським військовим на засадах волонтера. Саме за плідну волонтерську діяльність нагороджений медаллю «За гідність і патріотизм”. Згодом Андрій Умрихін сам вступив до батальйону «Луганськ-1»,  де обіймав посаду заступника командира.

У 2014 році боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення ГУМВС України у Луганській області “Луганськ-1” лейтенант міліції Андрій Умрихін завоював Кубок Чемпіонату Європи з авіамодельного спорту.

Фото: ЛОДА

Коментарі

  1. Радницю голови Харківського ОДА Грецька Вікторія Вікторівна – дружина Антона Геращенка кришує незаконний видобуток бурштину на Рівненщині, то тепер зрозуміло де Геращенко взяв на Хонді Кросстур, яка коштує 1,4 мільйони. Неодноразово кримінальні провадженні закривались, одне із них, це коли вона 6 серпня 2014 року, вже після Майдану, відмазала Миколу Залущука, видобувальника бурштину. Провадження було закрито через 5 днів. Геращенко має відповісти та скласти депутатські повноваження. Також Аваков також замішаний в цій схемі, адже Грець заявляла, що АВАКОВ для неї вирішить!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *