ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські господині відправили чотири тони вареників для воїнів АТО

|

ГФ «Народна Самооборона» відправила на Схід черговий караван з допомогою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі формування.

unnamed (1)

Як зазначають «самооборонівці», це вже 18-та поїздка волонтерів у сектор А до львівських військових, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході країни.

unnamed (4)

 

Зі Львова у зону бойових дій відправили 20-тонну фуру із запчастинами для військової техніки й інструментами, продуктами харчування, засобами гігієни, водою, буржуйками, медикаментами, теплим одягом та білизною, і звичайно дитячі малюночки та амулети. Також уже доброю традицією стало передавати солдатам вареники. Цього разу господині Львівщині приготували їх 4 тонн.

unnamed (5)

«Ми повинні підтримувати бійців якщо хочемо жити вільно на рідній землі.  На жаль, зараз, нам волонтерам, стало неабияк важко збирати допомогу для солдат. Втім, варто пам’ятати – війна на Сході досі триває. Ми повинні триматися разом, допомагати один одному, бо лише так нам вдасться здолати ворога», – каже керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

unnamed (2)

Фото: Народна Самооборона

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *