ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» змінює наставника

|

Діючого чемпіона Україи з гандболу очолили Віталій Надич і Тетяна Штефан. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі гандбольного клубу «Галичанка».

galychanka

Після відставки Василя Козаря львівську гандбольну «Галичанку», діючого чемпіона України, очолили Віталій Надич і Тетяна Штефан.

Віталій Надич працює в «Галичанці» з 2008 року. Раніше він був помічником Василя Козаря, виконував функції другого тренера команди, а останнім часом працював директором клубу.

Тетяна Штефан свого часу грала за «Галичанку» (2007-2009), а також працювала другим тренером у команді з 2010 року до початку цього сезону.

Василь Козар очолив «Галичанку» у 2007 році. Під його керівництвом команда ставала чемпіоном України, двічі доходила до півфіналу Кубка Виклику та до третього раунду Кубка ЄГФ.

Після повторного матчу з турецькою «Муратпашою», який завершився внічию 30:30, Василь Козар подав у відставку, яку прийняв президент клубу Роман Федишин.

Хто буде головним тренером «Галичанки», керівництво клубу визначить після нового року. Ймовірно, ним стане Віталій Надич, який наразі не може стати головним, оскільки тренує команду Львівського училища фізичної культури.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *