ОСТАННІ НОВИНИ

«Фіксики» запрошують львівських малюків на фантастичне шоу

|

У неділю, 29  листопада, до Львова завітає «Фіксі-ШОУ!» під назвою «Як Дім Дімич став фіксиком». Завдяки технології 3D-print герої мультика, наче зійшли з екрану. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

unnamed

Оригінальну дитячу виставу «Фіксі-ШОУ!» представляє компанія «Like Production Europe» та ТМ «Кращі дитячі проекти 100%».

«Усім батькам, які мріють  дарувати дітлахам найкраще!  Позитивні та допитливі фіксики допоможуть поринути у фантастичний всесвіт улюбленого мультфільму», – переконують організатори заходу.

unnamed

«Ви не повірите своїм очам – адже герої, немов зійшли з екрану, завдяки технології 3D-print. А ще унікальні декорації, нові музичні ігри, фіксіспіванки та головний герой ДімДімич приготували багато сюрпризів для глядачів. Це інтерактивний спектакль-хепінінг: ваш малюк зможе взяти участь в дивовижних пригодах фіксиків. Кожна дитина, стане помічником чарівних героїв та відчує себе потрібною та незамінною. Допоможуть і веселі фіксіспіванки, які можна співати всім разом, і дорослим, і малим.

В гості до лабораторії професора Чудакова прийде кращий друг фіксиків ДімДімич, щоб взяти участь в експерименті по збільшенню фіксиків. Аж, як раптом, він сам, а разом з ним і всі глядачі в залі стануть фіксиками. Злий Комп’ютерний вірус виводить з ладу дивовижний пристрій, здатний зменшувати і збільшувати предмети і живих істот у багато разів. Без цього пристрою ДімДімич назавжди може залишитися маленьким …», – наголошують організатори.

Додамо, що захід відбудеться 29 листопада о 12.00 у залі EVENT-HALL КІНО (проспект В.Чорновола, 2). Програма розрахована на малюків від 3 до 12 років. Тривалість: 1 година.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *