Завтра Львів відриватиметься під драйвові пісні «Мед Хедс»

|

Завтра, 27 листопада, у Львові у клубі «Пікассо» (вулиця Зелена, 88) пройде концерт легендарного гурту «Мед Хедс». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Mad-Heads

Зірки вітчизняної рок-сцени, гурт «Мед Хедс» – улюблений багатьма та добре відомий своїми супер-хітами: «Надія є», «Смерека», «А я на морі». Можна було б спочивати на лаврах, але музиканти і після 24 років на сцені сповнені молодої енергії та не втомлюються радувати своїх прихильників новинами. Гурт  випустив новий альбом «8», презентував кліп на хіт «Пісня Сирени» та збирається у наймасштабніший тур за свою історію в оновленому складі. Кількість міст у списку просто вражає. Небагато українських зірок зараз відважиться підкорити 22 міста в турі.

Нещодавно гурт презентував новий альбом з незвичайною назвою – «8», який назвав магічним. Цифра 8 – це і порядковий номер, і знак нескінченності, і магічний символ.

Фронтмен гурту Вадим Красноокий розповів, що чекає на фанатів, які прийдуть на концерти.

«Можу гарантувати – буде справжній рок-н-рол, несамовитий драйв, загальне шаленство під улюблені хіти і презентація нового магічного альбому «8», які ми привеземо у ваші міста», сказав співак.

Гурт «Мед Хедс» вже побував у таких містах країни: Тернопіль, Вінниця, Івано-Франківськ, Трускавець та Луцьк. Після Львова рокери відвідають Умань, Кіровоград, Київ, Прилуки, Чернігів, Суми, Олександрія, Комсомольськ, Кременчук, Харків, Полтава, Дніпродзержинськ, Миколаїв та Херсон.

Фото: 00j.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *