ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери хочуть створити свої інформаційні війська

|

Рух “Повернись живим має намір створити свої волонтерські інформаційні війська. Про це повідомляє засновник ініціативи «Повернись живим» Віталій Дейнега на сторінці руху в Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

0a176c8220e9b3421d9990a89e40308b0dbd67f4

За його словами, завданням цих військ буде запускати в, заповнене фейками і вкиданнями, інформаційне поле України потрібні повідомлення. «Це стане таким собі партизанським ЗМІ», – резюмував він.

«З ходом війни я зрозумів дві речі. Будь-яке число тепловізорів може бути перекреслено одним тупим рішенням командування. Ми всі пам’ятаємо, скільки нашої допомоги згоріло в Іловайському котлі. Згоріло разом з нашими хлопцями…Будь-який порядний рух знизу може бути загиджений шахраями і політиками. Майдан 2013 почався знизу і вимагав люстрації і відставок, а привів до влади тих, кого привів. Волонтерський рух почався знизу, але тисячі шахраїв по всій країні стоять на перехрестях з коробочками «на АТО» і 99% із зібраних грошей осідає в кишенях колишніх наперсточників. Єдиний спосіб самозахисту від наших же правоохоронних органів – це можливість піднімати інформаційні хвилі. Цей же спосіб є і єдиною нашою зброєю проти дерибанів матеріальних благ і посад», – написав Віталій Дейнега.

І додав:  «Все, що необхідно від вас – написати нам в повідомлення групи (https://www.facebook.com/backandalive або на пошту [email protected]), що ви з нами. Далі ми з вами зв’яжемося, і будемо просити вас поширювати наші пости і колонки, які несуть критичне значення. Ваше завдання – прочитати і, якщо ви вважаєте за необхідне, поширити цю інформацію на своїх сторінках у соціальних мережах і в спілкуванні з оточуючими».

Фото: expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *