ОСТАННІ НОВИНИ

Виробники взуття з України, Польщі та Туреччини з’їхались до Львова на виставку

|

Друга спеціалізована гуртова виставка взуття, шкіряних сумок та аксесуарів “Galychyna Shoes expo”стартувала 24 листопада у Львові у виставковому центрі «Південний-EXPO». У рамках виставки виробники з України та з-за кордону представляють колекції взуття “Весна-Літо 2016”.

взуттє

За словами організатора виставки, директора виставкової компанії ExpoZahid promotion Геннадія Пасхіна, це вже друга спеціалізована виставка, яку компанія проводить у Львові. Проте цього разу суттєво зросла як кількість компаній-виробників взуття, що беруть участь у виставці, так і географія самих виробників. Зокрема, порівняно із першою вересневою гуртовою виставкою взуття кількість експонентів зросла удвічі – до 60 фірм-учасників. Натомість свої колекції взуття на виставку привезли не лише виробники з усіх областей України, але й виробники з Польщі, Туреччини і навіть Китаю.

«Імпортери не бажають втрачати позицій на українському ринку взуття, а в результаті це йде на користь споживачам, які отримують якісний продукт за доступними цінами, а підприємці західного регіону можуть напряму налагодити співпрацю з виробниками якісної продукції», – зазначають організатори.

Вже зараз можна сказати, що “GalychynaShoesExpo” має велике значення для розвитку Львова, як центру міжнародної торгівлі у Східній Европі та бізнес-туризму. Близькість до кордонів дає можливість очікувати гуртових покупців цих країн та доступу до великого ринку ЕС для наших виробників. Також подібні промислові виставки відіграють важливу роль в економіці для пожвавлення внутрішнього товарообігу країни.

Виставка взуття триватиме у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36), що на території торгового комплексу «Південний» до 27 листопада. Виставка взуття є гуртовою, тож роздрібна ярмаркова торгівля у рамках проекту не ведеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *