ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу вперше відбудеться спортивний фестиваль для людей з вадами зору

|

У суботу, 28 листопада, з 9.00 у спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (на вулиці Генерала Грекова, 1) вперше у Львові відбудеться регіональний спортивний фестиваль для людей з порушенням зору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

big_IMG_4097

Учасниками свята стануть близько півсотні спортсменів з різних областей України.

У рамках фестивалю представлять такі види спорту, як – голбол, пауерліфтинг, шахи, шашки, дзюдо, легка атлетика, їзда на вело тандемах та шоудаун (настільний теніс для незрячих). Не обійдеться й без новинок, гості фестивалю – німецькі фахівці з м. Вюрцбург презентують новий для Львівщини вид спорту – футбол серед незрячих.

«Спортивний фестиваль для людей з порушенням зору проводиться задля їх широкого залученням до спорту, що спонукає до їхньої активної соціальної адаптації в житті. Зокрема, вперше на цьому фестивалі буде презентуватися такий вид спорту як футбол та настільний теніс для незрячих людей», – зазначила начальник оргвідділу Львівського регіонального центру «Інваспорт» Юлія Нікітенко-Рожко.

«Спорт має неабияке значення для реабілітації та соціальної адаптації людей з інвалідністю. Тому ми радо вітаємо проведення заходів такого рівня у нашому місті і запрошуємо львів’ян прийти на фестиваль, аби підтримати та спільно повболівати за спортсменів», – каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львова Володимир Шнайдер.

Фото: sport.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *