ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу на Донбасі поранено чотирьох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 – отримали поранення. Також ще 2 воїнів отримали поранення внаслідок підриву на розтяжці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

24-11

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександра Мотузяника, ворог порушив режим тиші лише у Щасті. З протилежного боку Сіверського Донця бойовики провели гранатометний обстріл. Далі по всьому фронту до м. Світлодарськ вчора було спокійно.

«У Зайцевому, Майорську, Новгородському та на ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої зафіксовано більше 10 провокацій ворога із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів. Також противник по одному разу застосував 82-мм міномет та БМП. Це сталося у Майорську та Новгородському відповідно», – повідомив він.

І наголосив на тому, що найбільш інтенсивні бойові дії вчора велися на ділянці фронту від Авдіївки до Мар’їнки. Вони розпочалися після 10 години ранку і тривали до пізнього вечора. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Найбільшу кількість ворожих обстрілів вчора зафіксовано в Пісках, – зокрема, там вчора працювали ворожі снайпери.

«Противник вчора проявляв активність у двох точках: у с. Богданівка Волноваського району та с. Широкине. Користуючись рельєфом, бойовики намагаються підібратися до наших позицій для ведення провокативних обстрілів. Втім, ця тактика є безперспективною», – зазначив Олександр Мотузяник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *