ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі бойовики здійснили 30 обстрілів позицій ЗСУ

|

Бойовики не виконують умов перемир’я та ведуть провокаційні обстріли українських позицій із озброєння, яке мало бути відведене за лінію зіткнення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

obstril

З 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку на Донецькому напрямку вони терористи вели вогонь із зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у напрямку Красногорівки, Пісків, Троїцького, Авдіївки та Мар’їнки.

На Артемівському напрямку терористичні угруповання використали стрілецьку зброю для обстрілу Майорська та Зайцевого, на Маріупольському обстріляли Богданівку та Широкіне, а на Маріупольському – Оріхове.

Загалом загарбники 30 разів відкривали провокаційний вогонь у бік наших військ.

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Терористи продовжують вести провокаційний вогонь на всіх напрямках, намагаючись викликати вогонь у відповідь та звинуватити Україну в порушенні Мінських домовленостей, а також використати це для  обґрунтування того, чому не відводять з передової визначене мирними домовленостями озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *