ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться виставка, присвячена дискримінації жінок-інвалідів

|

Завтра, 24 листопада, у Львові стартує виставка  “Голоси: Жінки та інвалідність”, присвячена проблемі дискримінації. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

виставка

Громадська ініціатива “Феміністична майстерня” і кураторка Галина Курило запрошують на відкриття виставки “Голоси: Жінки та інвалідність”, що відбудеться 24 листопада о 17:00 у Першій львівській медіатеці за адресою вул.Мулярська, 2А.

Проект “ГОЛОСИ: жінки та інвалідність” – це історії про подвійну дискримінацію – за ознакою ґендеру та інвалідності. Виставка побудована на основі історій дванадцяти жінок і розповідає, як інвалідність впливала на їхнє навчання, самовираження, працевлаштування та повсякденне життя в Україні. Фрагменти з повсякденного досвіду учасниць пропонують замислитися над тим, чому так важливо досягти повного включення людей з інвалідністю у всі процеси і подбати про універсальний дизайн простору.

Проект входить до серії виставок присвячених висвітленню різноманіття досвіду жінок разом з виставкою “ГОЛОСИ: замовчані історії про їжу, тіло і емоції”, яка буде представлена у Львові у грудні 2015.

Виставка триватиме до 7 грудня. Час роботи Пн-Пт 11:00-21:00, Нд 11:00-19:00.

Сторінка події у Facebook: www.facebook.com/events/312478982209839

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *