ОСТАННІ НОВИНИ

У Бібрці жінка з ревнощів мало не вбила двох людей

|

На Львівщині ревнива жінка травмувала суперницю та намагалась вбити свого співмешканця. Зловмисниці доведеться нести відповідальність за замах на вбивство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

квартирна злодійка

 

У Перемишлянське відділення поліції, 21 листопада, звернувся черговий лікар бібрської районної лікарні. Медик повідомив, що о 21.10 до них доставлені 48-річний чоловік та 37-річна жінка, обидвоє мешканці Бібрки. Діагноз травмованого – «проникаюча різана рана грудної клітини», травмованої – «забійна рана голови».

Правоохоронці встановили, що травми потерпілим нанесла 46-річна мешканка Бібрки. Травмований чоловік був її співмешканцем. У той день, близько 20.30, у квартирі зловмисниці, між жінками та чоловіком виникла сварка. Власниця квартири, приревнувавши свого співмешканця до гості, вдарила суперницю пляшкою по голові, а потім нанесла два удари кухонним ножем у спину чоловіку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 КК України, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство). Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *