ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат-священик на сесії відпустив гріхи екс-регіоналу

|

Депутат-священик відпустив гріхи екс-регіоналу під час засідання Бродівської міської ради. Сталося це під час першої сесії міськради, коли обирали заступників міського голови повідомляє «Вголос».

26

Курйозний випадок трапився, 19 листопада, коли на сесії Бродівської міської ради обирали заступників міського голови.

«Фракція ВО «Свобода» виступила категорично проти запропонованих мером Анатолієм Белеєм кандидатур. «Свободівці» виголосили заяву, в якій зазначили, що О. Єлиневський заплямував свою репутацію тісною співпрацею зі злочинним режимом Януковича. Відомо, що на місцевих виборах 2010 року він був кандидатом у депутати міської ради від Партії регіонів. Ба більше, він був свого роду «обличчям» бродівських «регіоналів», адже йшов у першій репрезентаційній п’ятірці списку. Окрім того, за Єлиневським є ознаки зловживань, зокрема в земельній сфері. Також вони категорично проти призначення заступником Романа Сподарика, який (і це не є для нашого невеликого міста таємницею) є сватом міського голови А. Белея», – йдеться в заяві партії.

Після цієї заяви взяв слово депутат від «Громадянської позиції», який водночас є священиком УПЦ КП, Степан Шира.

«Депутат-священник звернувся до Єлиневського зі словами: «Чи каєшся ти у своїх гріхах?» На це Єлиневський відповів, що кається. Священик сказав, що в такому разі прощає йому гріхи. Після цього за обрання Єлиневського на посаду заступника голови проголосувала більшість депутатів», – додали у партії.

Фракція ВО «Свобода» у Бродівській міській раді обурена сповіддю та покаянням у сесійній залі, а відтак звертатиметься до Патріарха УПЦ КП Святішого Філарета щодо поведінки священика їхнього священника Степана Шири.

Фото: zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *