ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка Парасюка є злочином, - громадські діячі

|

Львівські громадські активісти запевняють, що Володимир Парасюк заслуговує на покарання через зчинення бійки з Василем Пісним. Про це йшлось на прес-конференції «Політичне безкультур’я чи провокація», передає кореспондент Львівського порталу.

парубій

Останні події, що відбуваються в Києві (в сесійній залі ВР, на ток-шоу), є чималою проблемою для українського народу. Політичні дискусії переходять в бійки, варварство і це неприпустимо, вважає голова секретаріату Конгресу української інтелігенції Львівщини Володимир Парубій.

«Зараз ми бачимо серйозні бійки без жодних правил, де депутати і політики найвищого рівня починають битись не лише з опонентами, а й в середині однієї політичної сили. В час війни такі дії є злочином.

Останні події, коли молодий депутат з Львівщини дозволяє собі бити старшу людину по голові ногою –це дикість, яка не вміщається в жодні рамки. Це якийсь ідіотизм, вакханалія, з цим потрібно боротись. Такі факти ворог використовує проти нас у своїй пропаганді, що ми не здатні творити свою державу і не здатні самі нею керувати. Той, хто влаштовує ці провокації, повинен бути покараним», – сказав Володимир Парубій.

качмарик

Громадський діяч Ярослав Качмарик вважає, що такі дії Володимира Парасюка є всього лиш дешевим піаром.

«Політична культура – це основа демократії. Будь-яка людина може говорити те, що думає, і за це їй нічого не буде. Є частина людей, які хочуть робити політику на темі Майдані. Є святі речі, политі кров’ю, і про них треба говорити дуже обережно, а не збільшувати на цьому свій політичний багаж. Депутати ВР часто говорять такі речі, які не годиться говорити і на рівні сільської ради. Я не хочу захищати Пісного, він сам себе може захистити, але в цій ситуації винен Володими Парасюк.

Зрозуміло, що за тиждень шум навколо цього скандалу затихне, але хочеться щоб люди робили висновки. Напевно б’ються і в інших країнах, але це робиться далеко не так як у нас. Такі моменти зараз дивляться навіть діти і їм хочеться стати депутатом ВР, щоб битись. Але так не має бути і з цим треба боротись», – вважає Ярослав Качмарик.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *