ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни вшановують загиблих під час Революції Гідності та АТО

|

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи і другої річниці початку Революції Гідності, у Львові відбуваються пам’ятні заходи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

41

Сьогодні, 21 листопада, на Личаківському кладовищі поклали квіти до могил загиблих під час Революції Гідності й АТО. Опісля присутні помолилися за душі загиблих за волю України.

Представники громадських організацій та усі небайдужі мешканці Львова поклали квіти та запалили лампадки на могилах осіб, які загинули під час Революції Гідності, борців за волю України та могилі генерала С. Кульчицького на полі почесних поховань № 67. Опісля відбувся чин панахиди за загиблими.

Далі всі перейшли до могил загиблих в АТО на поле почесних поховань № 76, де після покладання квітів молилися за загиблими.

Заходи продовжуються біля пам’ятника Т. Шевченку, де відбудеться всенародне віче.

Варто додати, що завтра, 22 листопада, на проспекті Свободи буде організовано мистецьку виставку «Художник на Майдані: минуле і сьогодення».

Організатори закликають львів’ян не бути байдужими й долучитися до заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи і другої річниці початку Революції Гідності.

Фото: Справджня варта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *