ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали грабіжників-переселенців за «гарячими слідами»

|

Львівські копи наздогнали правопорушників, що пограбували та побили перехожого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

патрульні

З вулиці Низинної, 4 надійшло повідомлення від пограбованого чоловіка. Забрали сумку з документами, телефоном та банківськими картками. Чоловіка били в лице. Він описав двох осіб, яких одразу передали в орієнтування.

Піший патруль помітив, як на зупинці громадського транспорту спинилося таксі і у нього сіли чоловіки схожі за описами. Автопатруль зупинив таксі для перевірки документів. У салоні було троє пасажирів.

Коли відбувалася перевірка документів, один з чоловіків пред’явив з необережності документи потерпілого замість своїх, коли зрозумів про помилку почав тікати. Патрульні наздоганяли чоловіка близько одного кілометра. Втікач встиг дістати з сумочки телефон і картку. Під час встановлення особи, з‘ясувалося, що це переселенець з Криму. Обох нападників потерпілий упізнав. Третій чоловік, який їхав в таксі, вирішив заощадити, тому попросив таксиста зупинитися і підібрати цих осіб. Тож його відпустили.

Потерпілого та затриманих доставили до райвідділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *