ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада дала гроші Львівській ОДА, яку вже мали ліквідувати, – Панькевич

|

«Львівська обласна рада профінансує з бюджету територіальної громади видатки облдержадміністрації, якої вже не повинно бути», – заявив депутат Львівської обласної ради Олег Панькевич. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

lviv

За словами Олега Панькевича, голова та депутатська більшість обласної ради проштовхують виділення п’ятьох мільйонів із обласного бюджету на фінансування видатків облдержадміністрації, яка вже мала бути ліквідована.

«Ми пам’ятаємо, що президент, уряд і парламентська коаліція обіцяли, що відбудеться реформа самоврядування, держадміністрації буде ліквідовано, створено виконкоми, підзвітні місцевим громадам. Натомість замість виконання обіцянок ще й забирають кошти місцевої громади. Це є порушенням законодавства, адже адміністрації мають фінансуватися з держбюджету. Окрім того, в обласній раді намагаються протягнути це рішення, порушуючи регламент, адже перш ніж виносити питання на сесію, його мала розглянути профільна комісія, а цього не було», – наголосив свободівець.

Як вже повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради погодили Програму підтримки органів виконавчої влади, яка передбачає фінансування у розмірі майже 5 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *