Двоє рецидивістів, злодій-початківець і студентка разом «чистили» квартири

|

На Львівщині правоохоронці затримали злочинну групу, яка спеціалізувалася на квартирних крадіжках. Доведено причетність зловмисників щонайменше до десяти скоєних злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

img_YSOINY

Як встановили працівники поліції, злочинна група у складі двох рецидивістів, одного зловмисника-початківця та дівчини-студентки спеціалізувались на квартирних крадіжках. Затримали злочинців 19 листопада неподалік Львова, коли вони саме поверталися з чергової «справи».

«Ми отримували інформацію про квартирні крадіжки, скоєні у різних містах Львівської області, які дуже схожі між собою і невдовзі встановили зловмисників, котрі могли бути причетні до їх скоєння. Група складалась з чотирьох осіб – трьох чоловіків, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за розбої та крадіжки і одна 20-річна дівчина-студентка. Усі мешканці Львова», – розповів начальник відділу кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Роман Рибіцький

Зловмисники ретельно готувались до скоєння злочинів: вивчали спосіб життя майбутніх жертв, з’ясовували їх матеріальне становище та звички. Також ретельно розробляли план скоєння кожного злочину і навіть передбачали шляхи відходу. Підозрювані здійснювали крадіжки у райцентрах області і для поїздок використовували непримітний автомобіль ВАЗ 2106.

«В нас вже були відповідні рішення суду, ми зупинили автомобіль та провели санкціонований обшук. Також обшуки були проведені за місцем проживання зловмисників. Виявили та вилучили речові докази – ювелірні вироби з золота та срібла, ноутбуки, планшети, побутову техніку та грошові кошти, викрадені з квартир», – розповів Роман Рибіцький.

Злочинцям оголосили про підозру у скоєнні десяти квартирних крадіжок на території Львівщини. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів. Триває слідство.

Фото: news.sarbc.ru

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *