ОСТАННІ НОВИНИ

Парасюка підозрюють у викраденні працівника СБУ

|

У Генпрокуратурі чекають на позафракційного депутата Володимира Парасюка для дачі пояснень за чотирма кримінальними провадженнями, у яких він фігурує. Про це заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, передає Інтерфакс-Україна.

парасюк

“Однозначно Парасюка викличуть на допит за всіма його вже чотирма відкритими кримінальними провадженнями”, – повідомив Куценко.

“Перше кримінальне провадження пов’язане з подіями у Львові, коли фактично за участю Парасюка було викрадено співробітника Служби безпеки України”, – розповів він.

“Друге кримінальне провадження пов’язане з завданням тілесних ушкоджень прокурору, пам’ятаєте, коли він краватку зривав, штовхав прокурора в обличчя. Третє кримінальне провадження пов’язане з безпосереднім втручанням в роботу суду, і сьогоднішнє кримінальне провадження, пов’язане з побиттям ногами працівника СБУ”, – сказав прокурор.

Нагадаємо, що сьогодні. 19 листопада, на засіданні Антикорупційного комітету нардеп Володимир Парасюк відлупцював працівника СБУ Василя Пісного, після чого Пісний написав заяву у ГПУ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *