ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура відкрила справу проти Парасюка

|

Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний написав заяву в ГПУ на депутата Володимира Парасюка за те, що на засіданні антикорупційного комітету він вдарив Пісного ногою. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська у Facebook, передає кореспонедт Львівського порталу.

«Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся зі заявою до Генеральної прокуратури України щодо завдання йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків. Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, хочу повідомити, що управління внутрішньої безпеки СБУ ретельно перевірить озвучену сьогодні на засіданні парламентського комітету інформацію щодо Василя Пісного. Про результати перевірки Служба обов’язково повідомить громадськість», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *