ОСТАННІ НОВИНИ

На «Estate Legal Forum» розкажуть, як безпечно купити нерухомість

|

5 грудня у Львові, в готелі «Нобіліс», пройде “Estate Legal Forum”. Організатори, а саме юридична компанія «Лігалейд» та агенція нерухомості «Ромдер», мають за мету проінформувати у важливих питання у сфері нерухомості юристів, маклерів та всіх зацікавлених щодо того як безпечно інвестувати у первинну та вторинну нерухомість. Які існують юридичні варіанти придбання первинної нерухомості, та які з них надійні.

нерух

Для учасників форуму виступатимуть керуючі партнери ЮК «Лігалейд», на тему кримінальних правових ризиків для покупців та продавців нерухомості, про юридичні особливості купівлі нерухомості на вторинному ринку.

Голова департаменту містобудування Львівської міськради Андрій Павлів розказуватиме про політику містобудування Львова.

Проект-менеджер порталу нерухомості Мар’яна Зінчук представить інформацію про перевірення оголошення та особливості їх розміщення на порталах нерухомості (таких як Dom.ria.ua).

Заступник голови департаменту соціальної політики доповість про складну проблему переселенців із зони АТО – наскільки їм важко отримати квартиру і як вирішити це питання.

Будівельна корпорація «Ріел» – генеральний партнер заходу. «Твоє місто» – медіа-партнер Форуму. Портал нерухомості DOM.RIAтакож є партнером “Estate Legal Forum”.

Ви можете зареєструватись на “Estate Legal Forum” на сайті legalaid.uaу розділі «Події».

Організатори будуть раді познайомитись з кожним учасником.

У разі проблем із придбанням квитка он-лайнhttp://legalaid.ua/ua/event/forum-nerukhomosti, можете зареєструватися також за телефонами: +38 096 0020100, +38 093 8558560, +38 032 247 35 44

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *