ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина лідирує в Україні у створенні ОСББ

|

Львівська область Львівщина лідирує серед областей України у створенні ОСББ та ліквідації ЖЕКів. Про це сьогодні, 19 листопада, під час засідання на тему «Як управляти багатоквартирним будинком?», яке відбулося у Львівському прес-клубі, повідомив в.о. директора департаменту-начальник управління економіки, інвестицій та енергозбереження Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук.

осбб

«Якщо брати динаміку створення ОСББ, то тут лідером є Львів. Проте і в області починають приєднуватися. Якщо подивитися на кількість скарг, які раніше були, то зараз, зі створенням ОСББ, люди почали більш свідомо підходити до управління житлом. І ті дрібниць, які вони раніше вимагали від влади, мають можливість самі  робити, – каже він.

За словами заступника голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак,  стереотипи радянських часів ще залишаються в головах мешканців.

«Нам повинні зробити. На щастя, більшість уже розуміє, що ніхто нічого для них не зробить, що тільки спільними зусиллями можна щось зробити, – каже вона.

Водночас вона погоджується, що у мешканців дуже-дуже мало інформації.

«Не так давно, вже будучи на посаді заступника голови облдержадміністрації, довідалася про існування низки програм обласної адміністрації, які працюють у Львівській області. І якщо я не знаю, то мешканці однозначно не знають», – каже вона.

Фото: socportal.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *