ОСТАННІ НОВИНИ

«Золотий» трамвай на Сихів та ДТП спричинили транспортний колапс

|

Через ремонтників, які проводять інженерні роботи для будівництва трамваю на Сихів та ДТП, паралізовано рух транспорту на проспекті Червоної Калини. Про це повідомляє Ярослав Бузовский у спільноті «Варта1» передає кореспондент Львівського порталу.

2

«На Червоної Калини біля «Шувару» повний аврал… Мало того, що рух перекритий , бо ремонт роблять, ще й аварія. Кому … потрібен цей трамвай?!», – обурюється львів’янин.

3

Як відомо, будівництво трамвайної колії на Сихів стартувало у 2008 році. Реалізація одіозного проекту, постійно супроводжується скандалами, і великими вкладанням коштів. Точної суми заритих у будівництво грошей назвати важко. Лише за останні три роки на трамвай до Сихова виділили і взяли у борг 11 мільйонів євро. Весною 2015 року стало відомо, що вартість проекту становить 17,7 мільйонів євро. Але й цього виявилося замало і восени 2015 року громаді повідомили, що на завершення проекту стало потрібно додатково – 3-5 мільйонів євро.

4

Відкриття трамвайного сполучення із Сиховом вкотре перенесли і сьогодні сихівчанам пообіцяли запустити трамвай до літа 2016 року.

Як відомо головними протеже будівництва є міський голова Львова Андрій Садовий.

Коментарі

  1. Кому потрібен трамвай? Мені потрібен. А всяким навколольвівським рагуликам – навряд чи.
    Погані дороги – погано. Ремонтують дороги – погано. Погане транспортне сполучення – погано. Будують трамвай – погано.
    Треба було вибирати рагулика кошулинського, тоді би нічого ніхто не робив, хіба що би купу кіосків понатикували по всьому місту, щоби рагулям можна було всяке лайно в них купувати і ходити недалеко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *