ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України пройшла на ЄВРО-2016!

|

Національна збірна України  драматичному матчі зіграла внічию зі Словенією та забезпечила собі путівку на ЄВРО-2016, передає кореспондент Львівського порталу.

zbirna ukrainy

Матч підопічні Михайла Фоменка розпочали не найкращим чином. Вже на 12-ій хвилині капітан Словенії Цезар добив «смугастого» у ворота Андрія Пятова. Протягом усього першого тайму наші хлопці не створили небезпечних моментів біля воріт Хайдановича, а от словенці часто змушували українських вболівальників затамовувати подих.

Другий тайм збірна України розпочала значно активніше, не залишаючи випади словенців без відповіді. Наші суперники знову діяли зухвало, про що свідчить велика кількість жовтих карток. Наприкінці матчу капітан Словенії Цезар знову мав можливість відзначитися, проте Андрій Пятов врятував українську збірну.

Вже у доданий час правий захисник словенців Бречко був вилучений за грубу гру проти Євгена Коноплянки, хоча червону картку заслуговував і Цезар, котрий за хвилину до цього розбив голову Артему Кравцю.

Наші хлопці скористалися перевагою і на останніх секундах вийшли втрьох проти Хандановіча. Артем Кравець віддав пас на Ярмоленка, якому не залишалося нічого іншого, як закотити м’яч у ворота.

Матч завершився з рахунком 1-1, котрий дозволяє українським футболістам відкрити шампанське та відсвяткувати вихід на ЄВРО-2016.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *