ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у зоні бойових дій поранили трьох воїнів АТО

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, одного воїна було поранено. Також двоє українських військовослужбовців підірвалися на розтяжках та отримали поранення. Це сталося у Станично-Луганському районі Луганської області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

18-11-777x437

За словами  речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрія Лисенка, вчора бойові дії велися лише на Бахмутській трасі та на північ від неї у темну пору доби.

«Епіцентром протистояння був район поблизу с. Кряківка та Оріхово-Донецький. Там відбулося бойове зіткнення сил АТО з 2 ворожими ДРГ загальною кількістю близько 20 осіб. Внаслідок уміло організованої оборони наших бійців противник відступив в тил, на південь», – повідомив він.

Також поблизу Новотошківського бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброїу бік укріплень сил АТО. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу.

«На Світлодарській дузі та на північних околицях Горлівки вчора було спокійно. Проте тривають ворожі провокації в районі окупованого с. Красний Партизан – противник двічі вів вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій», – зазначив Лисенко.

Він додав, що наразі берігається нестабільна обстановка на західних околицях Донецька: там фіксується найбільше епізодів порушення режиму тиші з боку НЗФ.

«Бойові дії починаються після світанку і тривають до пізнього вечора. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, ворог 1 раз застосував 82-мм міномети. Такий епізод було зафіксовано у Мар’їнці, де на наших позиціях приземлилося три міни», – додав він.

Водночас Лисенко зауважив, що на південь від Мар’їнки і до самого Азовського моря вчора було спокійно.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *