ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів Львівщини закликають довести, що вони європейці

|

Для учнів 8-11 класів загальноосвітніх і вихованців  позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України оголошується ІІІ Всеукраїнський конкурс есе “Я – європеєць”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

timthumb

Проходитиме конкурс з листопада 2015 року до березня 2016 року за ініціативи Посольства Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією “Серце до серця” за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе “Я – європеєць” у 2016 році нагороджуватимуться дипломами і цінними подарунками. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в межах культурного обміну. Фінал конкурсу відбуватиметься у березні 2016 року в м. Києві.

Нагадаємо, що у 2013-2015 роках автори кращих робіт були запрошені та відвідали Литовську Республіку, під час поїздки взяли участь у презентації діяльності Європейського молодіжного парламенту, Сейму Литовської Республіки, відвідали навчальні заклади, ознайомилися з культурною спадщиною Литви та Польщі.

Роботи учасників Конкурсу до 12 лютого 2016 року потрібно надіслати на електронну адресу: [email protected].

Більше інформації про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням: http://sds.in.ua/2015/11/rozpochavsya-iii-vseukrainskiy-konku/

Фото: dsmsu.gov.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *