ОСТАННІ НОВИНИ

Купуючи російські товари, не можна покладатися на якість, – Радик

|

Координатор ГО «Економічний бойкот» Олег Радик запевнив, що товари з Росії не можуть бути якісними. Так він прокоментував Львівському порталу скандал довкола російського дитячого харчування, яке через загрозу здоров’ю заборонили закуповувати для українських малюків.

radyk_oleg_429921

«Невже, купуючи речі російського виробництва, зокрема і дитяче харчування, можна розраховувати на якість?!», – обурився він.

За його словами, цим питанням мала би займатися не СБУ, а Державна санітарно-епідеміологічна служба України.

«Дуже цікаво, чому вона стільки часу не звертала на це уваги, і, взагалі, чим вона займається», – наголосив Олег Радик.

І водночас додав: «Це питання ще не вирішене. Ним тільки займаються. Думаю, тут не обійдеться без певних корупційних схем, тому що все-таки хтось отримує за це гроші».

Олег Радик переконаний, що небезпечні дитячі суміші можуть негативно позначитися на здоров’ї українських малюків: «Будемо надіятися, що обійдеться без летальних випадків. Але, думаю, це все одно позначиться на здоров’ї наших дітей».

За його словами, це дитяче харчування з Росії йде спеціально із великими знижками. «Але на здоров’ї дітей економити не можна»,– зауважив Олег Радик.  І також наголосив, що краще купувати своє – українське.

Як Львівський портал уже повідомляв, Міністерство охорони здоров’я відмовилось від придбання продуктів спеціального дієтичного харчування російського виробництва.

Фото: zik.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *