ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відпустив на волю двох ґвалтівників

|

На Львівщині суд відпустив на волю двох ґвалтівників, які познущались з дівчини у Карпатах, пише Експрес.

29

Випадок трапився ще у середині жовтня минулого року. Тоді двоє чоловіків серед ночі відвезли жінку за кількасот метрів від траси «Київ – Чоп» у лісовий масив поблизу села Мохнате і там ґвалтували жертву протягом трьох годин.

Коли справа дійшла до судового розгляду колегією служителів Феміди у Старому Самборі, обоє ґвалтівників (один – місцевий, інший – уродженець Стрийського району) зізналися у злочині.

Суд також взяв до уваги їхні так звані «пом’якшувальні обставини» – відсутність судимості в одного з них, щире каяття обох, відсутність тяжких наслідків, претензій від потерпілої щодо одного з ґвалтівників, а також перебування в зоні АТО одного із кривдників. Також суд виділив те, що обоє злочинців «за місцем проживання характеризуються з позитивної сторони», – йдеться у судовому вироку.

Зваживши на обставини колегія призначила обом умовні трирічні терміни. «Звільнити від відбуття покарання з випробуванням з іспитовим строком три роки», – йдеться у судовому вироку колегії із головуючого судді Любомира Бонецького та ще двох суддів-жінок – Людмили Ніточко та Марії Лойзик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *