ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма офіційно не підтримав Садового, аби не «підмочити» йому репутації

Олена Тищенко, Львівський портал

|

Ігор Шурма гордий, що на попередніх виборах підтримав кандидатуру Андрія Садового на крісло мера Львова. Однак на цьогорічних виборах цього робити не став, аби фактично не «підмочити» репутації мера. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив сам нардеп від партії «Опозиційного блок», відповідаючи на запитання чому на цих виборах утримався від підтримки Андрія Садового.

34

«Я гордий за те, що мені вистачило сили волі і духу й принципової партійної позиції підтримати кандидатуру Андрія Садового на виборах 2006 року, бо я вважав, що це нове обличчя та люди і Львів отримає новий поштовх розвитку. І якщо порівняти Львів 2006 року із Львовом сьогодні – це велика різниця. Можна звичайно говорити й мати якісь претензії до діючого мера та його команди, і хоча він не є моїм товаришем, сусідом чи братом, потрібно віддати йому належне», – прокоментував Ігор Шурма.

Водночас нардеп зізнався, що були політсили, які хотіли на фоні неприязні частини львів’ян до «Опозиційного блоку» розіграти брудну технологію.

«Цього року ми утрималися від підтримки, бо до мене почали підходити люди із проханнями, «що ми з вами знайдемо спільну мову, і ви отримаєте певні сатисфакції, лише підтримайте Андрія Садового». На фоні того, що я представник «Опозиційного блоку» і підтримаю Садового, хотіли розіграти політичні карти», – повідомив Ігор Шурма.

Як відомо меру Львова неодноразову закидали співпрацю із «регіоналами». Зокрема після опублікування відео, як Андрій Садовий їздив з презентами до Януковича.

Як відомо, учора лідер «Опозіційного блоку» Юрій Бойко заявив, що «Опоблок» починає готуватися до позачергових виборів у Верховну раду України. Сьогодні стало відомо, що «Опозиційний блок» готує реванш на Львівщині.

Для довідки:

«Опозиційний блок» утворилася шляхом об’єднання шістьох політичних партій. Зокрема, з представників та лідерів колишньої Партії регіонів та її сателітів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *