ОСТАННІ НОВИНИ

Проти Садового вперше проголосувало так багато львів’ян, - аналітик

|

Вперше проти Андрія Садового проголосувала така велика кількість львів’ян. Про це сьогодні, 16 листопада, на прес-конференції повідомив аналітик ГМ «ОПОРА» у Львівській області Олександр Неберикут, передає кореспондент Львівського порталу.

sadoviy

«Для Андрія Садового це вже третій  електоральний цикл. Фактично, не було жодних виборів, де би він набрав менше 130 тисяч голосів виборців. І немає значення, чи Садовому протистоїть «Свобода», як це було зараз, чи це Писарчук, як у 2010 році, він має своїх виборців. Очевидно, це дає підстави говорити про певне ядро», – наголосив він.

І додав, що проти Садового вперше проголосувало аж 90 тисяч виборців.

«Це є специфіка другого тру, де всі ці голоси закумулювалися. Але раніше, коли Андрій Садовий перемагав, кількість виборців, які голосували проти нього завжди була меншою», – пояснив Олександр Неберикут.

Водночас аналітик зауважив, що наразі нема політика, який би зміг об’єднати розпорошені проти Садового голоси: «Мені здається, що зберігається запит чи на політичну силу, чи на політика, який може закумулювати протестний до Андрія Садового електорат. Зараз такої сили нема…».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *