ОСТАННІ НОВИНИ

Перша сцена Драма.UA запрошує львів’ян на вистави

|

Перша сцена Драма.UA з приємністю запрошує провести останні листопадові вечори в компанії унікальних акторських команд, котрі майстерно працюють з найкращими зразками світової та української сучасної драматургії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

teatr_lesi_ukrajinky_lviv_1073

Так, у четвер 19 листопада відбудеться перформативне читання “Порушники” канадійця Моріса Панича в режисурі Ігоря Матіїва. Перед нами виникає сюжет про міцний зв’язок між поколіннями, сповнений легкого гумору та незвичних історій про особливу родину, персиковий сад та незбагненну любов.

22 листопада, неділя – перформативне читання “Бургомістр” польки Малгожати Сікорської-Міщук в режисурі Антона Романова. Чудове молоде покоління львівських акторів, котрі розкажуть не нашу історію, але, насправді, про нас самих – про відчуття персональної відповідальності за спільноту, її минуле та майбутнє; про те, що просте бажання зрозуміти Іншого, може стати першим кроком до розуміння нас самих.

26 листопада, неділя – моновистава “Лондон” білоруса Максима Доська в режисурі Павла Ар`є. Монолог сантехніка Гєни наштовхує на думку, що батьківщина – це місце повторюваності щоденних практик, що викликають почуття безпеки і комфорту, а ретельна боротьба з міськими нечистотами є, часом, найвищою формою патріотизму.

28 листопада, субота – вистава “Зерносховище” українки Наталки Ворожбит в режисурі Андрія Приходька. Спільний проект Мистецької майстерні “Драбина” та Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва. На тлі найбільшої трагедії української історії XX століття – Голодомору – ми спостерігаємо як звичайні, життєві речі – заздрість і релігійність, кохання і зрада, прагнення щастя набувають іншого морального виміру, а іронія долі не оминає нікого.

Вистава відбувається на сцені Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). Квитки в касі Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка,11) або он-лайн – http://ticketclub.com.ua/eventsession/3731/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *