ОСТАННІ НОВИНИ

Повторне голосування стартувало у всіх 13 районах області

|

Повторне голосування з чергових виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів та повторне голосування з перших виборів депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів розпочалось без ексцесів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вибори

Виборчі дільниці, які задіяно у голосуванні, вже відкрилися і працюватимуть до 20:00. Станом на 9:30 год неділі, 15 листопада, виборчі дільниці працюють у звичайному режимі. Про це повідомив начальник відділу адміністрування апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

«Сьогодні на Львівщині обиратимуть міського голову обласного центру, сільських голів у населених пунктах Воля Старосамбірського району і Нагачів Яворівського району. Також виборці голосуватимуть за кандидатів у депутати Славської та Східницької селищних рад і Бабинської сільської громади Самбірського району. Окрім того у 29-ти виборчих округах області обиратимуть депутатів сільських рад», – зазначив Федір Алєйніков.

Загалом повторне голосування пройде у тринадцятьох районах області: Миколаївському і Пустомитівському (у кожному в шести виборчих округах), Яворівському (в чотирьох), Дрогобицькому, Жовківському, Кам’янка-Бузькому, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському і Турківському (у двох), Бродівському, Самбірському і Стрийському (в одному).

Федір Алєйніков додав, що у переважній більшості випадків підставою для призначення відповідними територіальними виборчими комісіями повторного голосування стало те, що два кандидати набрали найбільшу і водночас однакову кількість голосів. А на виборах Львівського міського голови за жодного з кандидатів не було подано більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *