ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє підлітків брали участь в терактах у Парижі

|

У атаках, що відбулися в Парижі в ніч на 14 листопада, брали участь два підлітки, яким було від 15 до 18 років. Про це пише Le Figaro з посиланням на радіостанцію Europe 1, повідомляє Еспресо ТБ.

630_360_1447470995-2241

Як наголошується, про це повідомило джерело, знайоме з результатами судово-медичної експертизи. Офіційного підтвердження даної інформації немає.

За останніми даними, відзначає газета, всього в ході терактів загинули семеро терористів, шестеро з них підірвали себе, один був знищений силами безпеки. Раніше повідомлялося про вісім загиблих бойовиках. Про вісім загиблих “братів” повідомило також угруповання “Ісламська держава”.

Правоохоронні органи заявляли, що всі учасники нападу, швидше за все, загинули. У той же час вони допускали, що комусь із учасників чи спільників вдалося сховатися і служби безпеки продовжують їх розшук.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що одним з терористів був 29-річний француз Ісмаїл Омар Мостефа, який проживав у передмісті столиці.

Як Львівський портал вже повідомляв, 13 листопада Париж атакували терористи, внаслідок чого постраждало і загинуло багато людей.

Фото: ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *