ОСТАННІ НОВИНИ

Дмитро Загарія прокоментував заяву Авакова про можливі провокації

|

Начальник ГУ Національної поліції у Львівській області,  Дмитро Загарія у прямову ефері Львівського прес-клубу прокоментував заяву Арсена Авакова про можливі терористичні атаки, передає кореспондент Львівського порталу.

Загарія

«Я б хотів нагадати, що у Львові вже є зафіксовані факти здійснення терористичний актів влітку цього року, коли під час вибухів ручних гранат постраждало двоє дільничих інспекторів Шевченківського РВ. Крім того в минулому році було 2 терористичних акти – обстріл будинку Андрія Садового. В цьому році ми теж затримали «гранатометальника», що напав на будинок діючого мера. Є ще один прояв такого акту, зафіксований біля консульства Польщі. Через що заява Міністра внутрішніх справ про загрозу здійснення терористичних актів у Львові і області мають під собою відповідне піґрунтя», – сказав Загарія.

Полковник поліції також звернувся до громадян Львова та області з прохання про пильність та співпрацю з правоохоронцями.

«Не будьте байдужими. Попердити такі акти можливо лише при активності всіх громадян. Якщо ви будете бачити підозрілі предмети, неадекватну дію громадян, я попрошу негайно повідомляти про такі події в органи внутрішніх справ і в Службу безпеки України», – попросив Дмитро Загарія.

Окрім того варто додати, що радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко заявив, що два тижні Національна поліція працює посилено.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *