ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухотехніки перевірили «Арену Львів» перед грою Україна - Словенія

|

До яких заходів вдалася львівська поліція перед матчем Україна – Словенія після терактів у Парижі, ізнавався Футбол24.

арена

“До роботи у посиленому режимі залучено понад одну тисячу поліцейських, – розповідає “Футбол 24” Світлана Добровольська, керівник прес-служби управління Національної поліції у Львівській області. – Така кількість правоохоронців планувалася ще до терактів у Парижі, проте зараз збільшилася кількість посилених заходів, які нами здійснюються. Зокрема, дуже ретельно патрулюються місця ймовірного перебування вболівальників, а також обох національних збірних. На “Арені Львів” тим часом працюють вибухотехніки”.

За словами пані Добровольської, здійснюється також ряд заходів із безпеки, інформацію про які не можна розголошувати. В управлінні Національної поліції закликають усіх вболівальників, які планують відвідати сьогоднішній матч Україна – Словенія, із розумінням поставитися до посиленої уваги з боку правоохоронців, а також співпрацювати із ними у випадку виникнення такої потреби.

“Просимо вболівальників не зловживати алкоголем, завчасно прибути до стадіону, зокрема це стосується власників автотранспорту, – каже Світлана Добровольська. – Якщо бачите якісь незрозумілі, підозрілі предмети – одразу телефонуйте за номером 102, або ж звертайтеся до найближчого поліцейського”.

Фото: Мирослав Пархомик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *