ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО відбувся бій: терористи утекли

|

Учора ввечері, 13 листопада, у зоні АТО бойовики продовжили порушувати Мінські домовленості, обстрілюючи українськ позиції із забороненої зброї. Про це Львівському портау повідомили у прес-центрі АТО.

ато

Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього вечора, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. На Донецькому – з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – терористи вели провокаційний вогонь по Опитному, Пісках, Мар’їнці, Новгородському, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Красногорівці та Авдіївці.

На Артемівському напрямку по Майорську терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На Маріупольському – по Ломакиному – зі стрілецької зброї. Крім того, найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Новотошківського та Широкиного.

Близько 20.00 години  в районі Верхньоторецького відбулося бойове зіткнення, яке традиційно завершилося бігством ворога з поля бою. При цьому в ході 2-годинного бою російсько-терористичні війська застосовували не лише озброєння БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а й 82-міліметрові міномети, які, відповідно до Мінських домовленостей, вже мали б бути відведені не лише Української стороною, а і найманцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *